Bartın Gazi Ortaokulu’ndan Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü’ne Ziyaret!

Bartın Gazi Ortaokulu müdürü, müdür yardımcısı, matematik öğretmeni ile 5. Sınıf öğrencileri Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve öğretmen adayları ile üniversitemizde bir gün geçirdiler.

5. Sınıf öğrencilerine rehber olarak bir öğretmen adayları eşlik etti. Öğrenciler Bartın Üniversitesi Kampüsünü kütüphane, derslik binaları, idari binaları ve yemekhaneyi yerinde gördüler. Öğretmen adayları ile derse girme imkanı bulan 5. Sınıf öğrencileri cebir ile tanıştılar.

Matematik Eğitimi ABD öğretim elemanları koordinatörlüğünde gerçekleşen bu etkinliğin devamını diliyor, öğretmen adaylarımızın gelecekteki öğrencileriyle şimdiden buluşmasını sağlayan Üniversite-MEB işbirliğini önemsiyoruz.