Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Oryantasyon programı yapıldı.

Bartın Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalları, yeni gelen öğrenciler için 26.9.2019 tarihi saat 14:30'da oryantasyon programı düzenledi. Düzenlenen programda Bartın ili, üniversitemiz kampüsleri, bölümümüz ve anabilim dallarımız öğretim elemanları tanıtıldı. Uzaktan Eğitim ile ilgili bilgiler verildi. Bölümümüzün değerli hocaları, yeni gelen öğrencileri bölüm, üniversite ve Bartın ili hakkında bilgilendirdiler.

• Fen Bilgisi Öğretmenliği Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi