“Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” semineri gerçekleştirildi.

Matematik ve Eğitimi Seminerleri dizisinin birincisi 1 Nisan 15.30’da online olarak “Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” teması ile gerçekleştirildi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Çetin Kürşat BİLİR, günümüz modern dünyasının gerektirdiği üniversite öğrenciliğine sunumuyla dikkat çekti.

Seminere Matematik Eğitimi ABD öğretim elemanları ve Eğitim Fakültesi öğretmen adayları katıldı. Anabilim dalımız öğretim elemanı Dr. Fatih TAŞ’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neslihan USTA’nın açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Usta, bu seminerlerin öğrencilerimizin gelişimini olumlu etkileyeceğini vurguladı. Toplantıya katılan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR, bu seminerlerin değerini vurgulayarak Dr. BİLİR’e teşekkür etti.

Sunumuna Kırşehirli Mehmet Efendi’nin hikayesi ile başlayan Dr. BİLİR, algının gücüne dikkat çekti. Mezun olduğu Purdue Üniversitesi’ni tanıtarak Toplum 5.0’ın gerekliliklerini ifade etti. Başarılı olmanın yollarını, kariyerin geliştirilmesi süreçlerini açıklayan Dr. BİLİR öğretmen adaylarına önerilerde bulunarak sunumunu tamamladı. Soru-cevap bölümü ile seminer sonlandırıldı.

Bize zaman ayıran Sayın Dr. Öğr. Üyesi Çetin Kürşat BİLİR Hocamıza teşekkür eder, sonraki seminerlerimize matematik ve eğitime ilgi duyan herkesin katılımını dileriz.

• Fen Bilgisi Öğretmen Adayları ile 10.Geleneksel Öğretmenim Şenliği Kapsamında "Deneylerle Öğreniyorum" ve "Miniklerle Survivor" Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencileri Tarafından, "Sessiz Dostlarımıza Ses Ol!" Projesi Kapsamında, "Afişlerle Öğrenelim" Konulu Etkinlik Gerçekleştirilmiştir

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2.Sınıf Öğrencileri Tarafından, "Fen Dersleri Artık Daha Eğlenceli" Projesi Kapsamında, "Sihirli Deneyler" Konulu Etkinlik Gerçekleştirilmiştir

• Fen Bilgisi Öğretmenliği 2.Sınıf Öğrencileri Tarafından "Doğal Afetten Korkma, İhmalden Kork!" Etkinliği Gerçekleştirilmiştir