Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğretmen Adayları Tarafından Ar-Ge Proje Pazarı Kapsamında Fen Etkinlikleri Yapılmıştır

2-3 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen üniversitemiz Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında fen etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Fen bilgisi anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR ve öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Burak KİRAS tarafından organize edilen deneylerde fen bilgisi öğretmen adayları; Aleyna MUŞMUL, Ayça USLU, Cemile DURSUN, Derya ERYİĞİT, Dilara Sıla ŞENAL, Emine CAN, F. Asya SINDIR, Gamze ÖZBEN, Gizem ÖMÜR, Hamdullah İBRAHİMOĞLU, Kübra ÇELİK, Merve ŞİMŞEK, Nisanur BUDİNLİ, Şükran Nur SAKİOĞLU, Yasemin BOSTAN ve Zekeriya MATA görev almışlardır. Fen etkinlikleri her yaştan misafirlerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür. Etkinliklerde görev alan öğretmen adaylarımıza ve etkinliğe ilgi gösteren misafirlerimize teşekkür ederiz.