Yeni Nesil Soruların Merkezine Seyahat

Bartın Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı ile Bartın Gazi Ortaokulu işbirliğiyle düzenlenecek olan etkinlikle yeni nesil soruların merkezine bizimle seyahat eder misiniz?

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2. sınıf öğrencilerinin Bartın Gazi Ortaokulu matematik öğretmenlerinden Yasin KESMEN ile Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları bu etkinlikle ortaokul öğrencilerinin yeni nesil sorulara yönelik olumsuz algılarının değiştirilmesi amaçlanmaktadır.

22 Mayıs, 29 Mayıs ve 5 Haziran cumartesi günleri Bartın Gazi Ortaokulu öğrencileriyle gerçekleştirilecek olan etkinliklere paylaşılan fotoğraflardaki etkinlik programı yardımıyla sizler de katılabilir, yeni nesil soruların kolay çözüm yollarını öğrenebilirsiniz.