Arş. Gör. Zekiye Merve ÖCAL Göreve Başlamıştır

Arş. Gör. Zekiye Merve ÖCAL, bölümümüz Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı'nda görevine başlamıştır.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR, Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neslihan USTA,  Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Pınar AKYILDIZ TAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Burak KİRAS ve Arş. Gör. Dr. Semanur KANDİL ŞIVKA 'nın katılımıyla  Arş. Gör. Zekiye Merve ÖCAL 'ın oryantasyon etkinliği yapılmıştır. Oryantasyon etkinliği kapsamında Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Bölüm Başkanlığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Kütüphane ve Yemekhane ziyaret edilmiş; Kutlubey yerleşkesi gezilerek tanıtılmış; fakültenin, bölümün ve anabilim dalının yapısı, iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgi verilmiş; fakültede görev yapan idari personel ile tanışma gerçekleştirilmiştir.

Kendisini tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

• Öğrencilerimiz için 2024-2025 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı

• BARÜ’ye Enerji Verimliliğinde “Üstün Başarı Belgesi” Verildi

• Fen Bilgisi Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yılmaz KARA Profesör Ünvanı Aldı

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• BARÜ'nün Öğretmenlik Mesleğine Yönelik TÜBİTAK'tan Destek

• 4. ESERA SIG4 Science |Environment| Health Kongresi

• BARÜ’de TYÇ logosu alan 10 programa ‘Avrupa Vizesi’ çıktı