BARÜ Kütüphanesi Tüm Yönleriyle Tanıtıldı

Bartın Üniversitesi Kütüphanesi, 29 Mart Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirilen etkinlikle bir kez daha öğrencilerin ilgisini çekti. Öğr. Görevlisi Ülkü Özgüven Ceylan ve Tuğba Birkin’in katılımıyla düzenlenen "Her Yönüyle BARÜ Kütüphanesi" etkinliği, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi bölümünde eğitim gören öğrencilerin ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikte, BARÜ Kütüphanesi'nin geniş kapsamlı hizmetleri ve sunduğu imkanlar detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilere, kütüphane kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde nasıl kullanılacağı konusunda önemli bilgiler verildi. Ayrıca, dijital kaynaklardan basılı materyallere, araştırma tekniklerinden veri tabanı kullanımına kadar birçok konuda öğrencilere rehberlik yapıldı.

Öğr. Görevlisi Ülkü Özgüven Ceylan ve Tuğba Birkin'in sunumlarıyla zenginleşen etkinlik, katılımcıların sorularıyla interaktif bir hal aldı. Öğrenciler, kütüphane hizmetlerine dair merak ettikleri konuları rahatça sorarak sorularının cevaplarını bulma fırsatı yakaladılar.

Bu önemli etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.