Bölümümüzden Sayın Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ' ye Tebrik Ziyareti

Yükseköğretim Genel Kurulu’ nun 08.02.2018 tarihli kararıyla Fakültemiz Dekanlığına asaleten atanan Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ' ye Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü olarak tebrik ziyaretinde bulunuldu. 22.02.2018 Perşembe günü saat 11.00' de gerçekleşen ziyarette Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR ile bölümümüz öğretim elemanları dekanımıza tebriklerini ve güzel dileklerini ilettiler. Tebrikleri kabul eden Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, fakültemizin kalitesini arttırmaya yönelik yeni çalışmaların devam edeceğini belirterek, süreçle ilgili öğretim elemanları ile bilgi alışverişinde bulundu. Keyifli sohbetin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü olarak Sayın Dekanımıza görevinde başarılar dileriz.