Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı 2018 yılı mezunlarımızdan Abdülkerim KARAHAN Fen Bilimleri Öğretmeni Olarak Atanmıştır!

Fakültemiz Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı 2018 yılı mezunlarımızdan Abdülkerim KARAHAN, 2020 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) neticesinde Fen Bilgisi Öğretmenliği alan sıralamasında Türkiye 279'uncusu olarak 3 Eylül 2021 tarihinde yapılan öğretmen atamasında Şanlıurfa ili Harran  ilçesi Harran Ortaokuluna Fen Bilimleri Öğretmeni olarak atanmıştır. Öğrencimizi göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik eder, meslek hayatında başarılar dileriz.