Matematik eğitimi anabilim dalı öğrencilerinden Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Fakültemiz ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, öğretmen adaylarımızın mesleğe daha iyi hazırlanabilmeleri ve öğrenimleri süresince kazandıkları bilgi, beceri, tutum ve davranışları gerçek bir eğitim öğretim ortamı içinde kullanabilme yeterliklerini pekiştirebilmeleri için Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, gruplar halinde bir eğitim-uyum programı gerçekleştirildi. Bu program kapsamında 29 Kasım Salı günü matematik eğitimi anabilim dalı öğretim elemanımız Arş. Gör. Dr. Semanur Kandil eşliğinde lisans öğrencilerimiz Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etmişlerdir. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral’ın sunumuyla Milli Eğitim teşkilatına ve işleyişe dair bilgiler, atama ve sözleşmeli öğretmenlik süreçleri, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim, izinler ve elektronik uygulamalar gibi çeşitli konularda bilgi verilmiş ve öğretmen adaylarının sorularına cevap verilmiştir. Ardından öğretmen adayları gruplar halinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki birimlerde gezdirilerek, her bir birimin fonksiyonu hakkında bilgi verilmiştir.

Özveri ve emeklerinden dolayı tüm Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederiz.