image/svg+xml
image/svg+xml

“Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri Semineri” Düzenlenmiştir.

Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanımız Sayın Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR'in moderatörlüğünde 27 Ocak 2021 saat 20:00'de Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, üniversitemizde, diğer üniversitelerde matematik ve sınıf eğitimi alanlarında görev yapan pek çok öğretim elemanı, öğrencilerimiz ve görev yapan öğretmenlerimizin katılımlarıyla Uludağ Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Murat ALTUN, "Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri" konulu semineri gerçekleştirmiştir.

Sayın Prof. Dr. Murat ALTUN’a bizimle olup değerli bilgilerini paylaştığı ve pek çok öğretim elemanı, öğretmen ve öğrencimizin ufkunu açtığı için çok teşekkür ederiz.

NOT:
Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Sayın Prof. Dr. Murat ALTUN'un özgeçmişine ve  Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri Sunumu'na aşağıdaki sunulardan, seminer video kaydına ise aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 

https://youtu.be/WRJ2fdErq2M
https://youtu.be/Na0Q3jXKHeY

  • Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

  • 2025 Yılı Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezuniyet Buluşması ve Töreni

  • Temiz Çevre Temiz Toplum

  • “Temiz Çevre, Temiz Gelecek” Projesi ile Sahiller Temizlendi

  • İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencilerinden Amasra ve Yalı Bölgesi’nde Çevre Temizliği Etkinliği

  • İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencilerinden Çevre Temizliği Etkinliği

  • İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencisinin Huzurevi Ziyaretleri Devam Etmektedir

  • Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı "Öğretmenlik Uygulaması II" Dersi Kapsamında Gelişim İzleme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

  • Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı "Öğretmenlik Uygulaması II" Dersi Kapsamında Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

  • İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencilerinden Sevgi Evlerindeki Öğrencilerin Derslerine Yardım