Mezun Öğrencimizden KPSS Deneyimlerine İlişkin Söyleyişi

Programımız Ana Bilim Dalı mezun öğrencilerimizden Refika Ahsen Saygı, 11 Ekim 2022 tarihinde 4. Sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) hakkında deneyimlerini paylaşarak, KPSS sınavına yönelik etkili çalışma yöntemleri hakkında öğretmen adaylarıyla bir söyleyişi gerçekleştirdi. Ayrıca Sayın Saygı, kariyer gelişimi konusunda öğrenim gördüğü yüksek lisans eğitimi hakkında öğretmen adaylarına motivasyonlarını arttırıcı etkileyici bir konuşma yaptı.
Mezun öğrencimize öğretmen adaylarına KPSS sınavı ile farkındalık oluşturduğu ve akademik kariyer konusunda öğretmen adaylarını motive ettiği için çok teşekkür ederiz.