Öğrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamaları Projelerini Başarıyla Tamamladı.

2017-2018 Bahar yarıyılında Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında farklı okullarda toplumun yararına projeler gerçekleştiren öğrencilerimiz projelerini başarıyla tamamlayarak öğrencilerin yüzlerini güldürdüler. Projelere ilişkin bültene aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz. Bir öğretmen adayı olarak öğrencilerin nitelikli öğrenme ortamlarına sahip olmaları için emeklerini esirgemeyen Matematik Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerimize teşekkür eder, yeni çalışmalara örnek teşkil etmelerini temenni ederiz.
  • Stresle Başa Çıkma ve Motivasyon Semineri Gerçekleştirildi