Öğrencilerimizden ERPA Kongresi'nde Bildiri Sunumları

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı lisans öğrencilerinden Rabia Betül BORA ve Senanur SELÇUK, Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR’in danışmanlığında ve Mert DAĞ’ın yürütücülüğünde 1919B012001195 nolu TUBİTAK 2209-A projesi kapsamında 3-5 Haziran 2021 tarihinde  Sakarya’da gerçekleşen ERPA International Congresses on Education konferansında “İnfografik Uygulamasında Matematikçilerin Hayatlarına İlişkin Tasarlanan Posterlerle İlgili Öğretmen Görüşlerinin İncelenmesiveÖğrenciler Matematikçilerin Hayatlarına ve Buluşlarına İlişkin Tasarlanan Posterlerle İlgili Ne Düşünüyor?  başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.