Öğrencilerimizin TÜBİTAK Projelerindeki Başarılarına Yenileri Eklenmeye Devam Ediyor

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yapılan çağrının 2020/2 nolu sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Üniversitemiz, bir önceki döneme göre proje sayısını iki kattan fazla arttırdığı “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edilen 58 projeyle Türkiye’de 4’üncü olmayı başardı.

Kabul edilen projeler arasında Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Elif Kaptan Salug’un yürütücüsü olduğu, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı öğrencilerinden Fatmanur Bayındır ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Aslı Kocakafa’nın araştırmacı olduğu “Sanatla Dönüşüm” isimli proje desteklenmeye layık görülmüştür.

Her dönemde olduğu gibi bu başvuru döneminde de Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerimizin proje çalışmalarında başarı elde etmeleri bölümümüz ve fakültemiz tarafından büyük sevinçle karşılanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı bu başarılarından ötürü tebrik eder, bilim ve sanat entegrasyonunu sürdüren bu proje çalışmalarında kendilerine kolaylıklar dileriz.

• Fen Bilgisi Öğretmenliği Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi