Matematik Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması I Dersi Toplantısı

Matematik Eğitimi ABD 4. Sınıf öğrencilerine 19 Ekim 09.00'da Öğretmenlik Uygulaması I dersi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2021-2022 Akademik Yılı'ndan başlamak üzere Okul Deneyimi dersi yerine Öğretmenlik Uygulaması I dersi öğretim programımızda öğretmen adaylarına verilmiştir. Öğretmen adayları 4. sınıfın 1. yarıyılında da MEB'e bağlı okullarda staj yapacaklardır. Bu ilk defa yapılacak uygulama için öğretmen adaylarımıza yönetmelik, yönergeler ve süreçte uygulanacak esaslar ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.