Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı Gerçekleştirildi

05.05.2021 tarihinde  Fatih Ortaokulu Müdürü Sayın Veysel ÇİMKEOĞLU'nun, Fen Bilgisi Öğretmeni Sayın Serkan KUNDAKÇI'nın; Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Umut SARAÇ'ın, Öğretmenlik Uygulaması sorumlu öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Volkan YÜZÜAK'ın ve kıymetli öğrencilerimiz Şirin YÖRÜK'ün ve İlksen Burak GENÇAL'ın katılımlarıyla ikinci toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, uzaktan eğitim süreci ve öğretmenlik uygulaması dersi kapsamında daha etkili nasıl olunabilir hususlarında paylaşımlar ve değerlendirmeler yapılmıştır. Öğrenciler süreç ile ilgili düşüncelerini paylaşmışlardır.