Fakültemiz İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri tarafından ‘Matematik Perdesi’ isimli tiyatro sahnelendi.

Fakültemiz İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri tarafından sahnelenen “Matematik Perdesi” adlı tiyatro büyük beğeni topladı.

Üniversitemiz Ağdacı Kampüsü Konferans Salonu’nda sahnelenen “Matematik Perdesi” adlı tiyatro Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütülmüştür.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinin oynadığı ve Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR ile Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Elmas Eliçe ÇETİNÖZ yönetmenliğinde gerçekleştirilen tiyatroda, matematiğin tarihsel gelişimi esprili bir dille anlatıldı.

Üniversitemiz öğrencilerinin yanında, Gazi Ortaokulu ve Toki Ortaokulu öğrencilerinin ve bu okulda çalışan öğretmenlerin de izlediği tiyatro büyük beğeni topladı.

• Fen Dersleri Artık Daha Eğlenceli Projesi Kapsamında "Panoları Fenliyoruz" Etkinliği Gerçekleştirildi

• Stresle Başa Çıkma ve Motivasyon Semineri Gerçekleştirildi