Uygulama Öğretmenleri Toplantısı

4. Sınıf öğrencilerimiz Bahar ve Güz yarıyılında MEB'e bağlı Bartın ili ortaokullarında staj yaparak öğretmenlik uygulamalarına katılmaktadır. 2021-22 Akademik Yılı'na kadar Okul Deneyimi dersi adı altında olan bu süreç artık her iki yarıyılda da Öğretmenlik Uygulaması şeklinde devam edecektir.

Bu yeni sürece ait uygulama esasları, dikkat edilecek hususlar öğretim elemanları ve uygulama öğretmenleri ile ele alınmıştır. Öğretmelik Uygulaması Portfolyosu'nda yer alması gereken içerik planlanmıştır.

Toplantımıza katılan uygulama öğretmenlerimize sürece verdikleri destekleri için teşekkür ederiz.