XI. International Eurasian Education Research Congress

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal TOSUN ve yüksek lisans öğrencilerimiz Esra UĞUZ ve Şeyma ÖZDEMİR 21-24 Mayıs 2024 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen XI EJER Kongresine (XI. International Eurasian Education Research Congress) katılmıştır.

Kongrede yüksek lisans mezunlarımız tarafından; “LGS Öğrencilerinin Beceri Temelli Fen Sorularını Çözme Süreçlerinin Göz İzleme Yöntemi ile İncelenmesi” ve “Fen Bilimleri Öğretmenlerinin Özel Alan Yeterlik Eğilimlerini Belirlemek İçin Durumsal Yargı Testinin Geliştirilmesi” başlıklı sözlü bildiriler sunulmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
  • Öğrencilerimiz için 2024-2025 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı

• BARÜ’ye Enerji Verimliliğinde “Üstün Başarı Belgesi” Verildi

• Fen Bilgisi Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Yılmaz KARA Profesör Ünvanı Aldı

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• BARÜ'nün Öğretmenlik Mesleğine Yönelik TÜBİTAK'tan Destek

• 4. ESERA SIG4 Science |Environment| Health Kongresi

• BARÜ’de TYÇ logosu alan 10 programa ‘Avrupa Vizesi’ çıktı