"Yeni Nesil Soruların Merkezine Seyahat" etkinliği ikinci gün etkinlikleriyle devam ediyor

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğretmen adaylarının Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenledikleri "Yeni Nesil Soruların Merkezine Seyahat" etkinliğinin ikinci günü 29 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşti.

Saat 19.30’da başlayan etkinliğin ilk oturumunda öğretmen adayı Emine ELİKESİK ondalık gösterimler ünitesi ile ilgili yeni nesil soruların çözümünü, saat 20.15’te başlayan ikinci oturumda ise öğretmen adayı Fatmagül Kandemir ise cebirsel ifadeler ünitesi ile ilgili yeni nesil soruların çözümünü  eğlenceli sunumlarıyla ortaokul öğrencileriyle birlikte yaparak hem eğlenmişler hem öğrencilerin dersleri haricinde de matematik sorularıyla uğraşmalarını sağlamışlar hem de öğrencilerin yeni nesil sorulara karşı önyargılarını kırmak için bir adım atmışlardır.

5 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ve açılar ve geometrik cisimler üniteleri ile ilgili yeni nesil soruların çözümüne odaklanan bir sonraki etkinlikte bütün öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi görmeyi diliyoruz.

• Fen Bilgisi Öğretmenliği Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi