‘YKS-2020 Merkezi Yerleştirme Sonuçları’nın açıklanmasıyla birlikte bölümümüz yüzde 100 doluluk oranına ulaşmıştır.

Bölümümüzü kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlarla tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’dan ‘hoş geldiniz’ mesajı

Üniversitemizi tercih ederek programlara yerleşme başarısı gösteren öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Rektör Uzun, “Yaptıkları tercihlerle ‘Bartın Üniversitesi ailesine’ katılma başarısı gösteren tüm öğrencilerimize ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum” dedi.

Rektör Uzun’un öğrencilere mesajı şu şekilde:

“Sevgili Öğrencilerimiz, Bir yükseköğretim kurumu olarak en temel önceliğimiz, daima sizlersiniz. Akademik ve idari insan kaynağımız, sürdüreceğiniz tüm eğitim-öğrenim faaliyetlerinde yanınızda olacaktır. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra öğrenmenin sadece dersliklerle sınırlı olmadığı ekosistemimizle de gelişiminiz öncelenecektir. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak ve birbirimizden öğrenerek ülkemizi daha müreffeh yarınlara birlikte taşıyacağız. ‘Seyircisi değil, odağında ol’ anlayışıyla geleceğe yine birlikte yürüyecek, birlikte başaracağız. Bartın Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.”

Rektör Uzun'un öğrencilere tebrik mesajı videosuna buradan erişebilirsiniz.

Kayıt işlemleri e-devlet üzerinden yapılabilecek

Öte yandan tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Üniversitemizi kazanma başarısı gösteren öğrenciler için “2020-2021 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu” da yayımlandı. Bartın Üniversitesi resmi internet sayfasından (w3.bartin.edu.tr) yayımlanan kılavuzla öğrencilere adım adım kayıt yapma aşamaları anlatılıyor.